lauantai 19. huhtikuuta 2014

Pääsiäisruokaa: Grillattua halloumia ja tomaatteja


Pääsiäisruokaa torstaista maanantaihin: Grillattua halloumia ja lämpimiä kirsikkatomaatin puolikkaita, kotimaista tuorekurkkua ja basilikaa. Pihvitomaatteja ja muita tomaatteja, tomaatinlohkoja, tomaatin viipaleita. Valkohomejuustoa ja mozzarellaa. Juustotarjotin. Valmista tsatsikia ja uunissa valmistettuja / lämmitettyjä lohkoperunoita. Tuoreita hedelmiä: viinirypäleitä ja hunajameloneita. Tapas, lähi-idän ja välimeren herkkuja: munakoisotahnaa, hummusta, artisokan sydämiä.... Näistä saa monenlaista kylmää tai lämmintä lautasta. Munakoisotahna käy
vaikkapa voileipäkakkuun, samoin tsatsiki.
Jälkiruuaksi pensamustikoita, ja Punnitse ja säästä kaupasta: baby-viikunoita ja sokeroituja hibiskuksenkukkia, sekä tummalla suklaalla päällystettyjä vadelmia, mansikoita ja pähkinöitä.. Myös valkoinen homejuusto ja babyviikunat käyvät yhteen. Kaupat: Citymarket, Lidl, S-Market ja Punnitse ja säästä

hibiskus käy myös gootti-, skifi- tai kauhu-asetelmiin ;)

valkohomejuustoa, juustoja, hunajamelonia
pääsiäislakuja



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti